دوچرخه سواری زنان چه حکمی دارد؟ شنیده ام که مراجع گفته اند اگ دوچرخه سواری با حجاب کامل باشد اشکالی نداردایا این مسئله درست است ؟

با عرض سلام و تشکر ا ز ارتباط تان با اين مرکز.
با توجّه به پيامدهاى سوئى كه دوچرخه سواري در برابر نامحرمان دارد، لازم است از آن پرهيز شود. (1)
آيت الله سيستاني فرموده: دوچرخه سواري زن در معرض ديد نامحرم در صورتي که وضع زن تحريک کننده باشد، جايز نيست.(2)
لطفا هرگاه سوال شرعي مي پرسيد ،نام مرجع تقليد خود را ذکر کنيد تا بر اساس نظر مرجع شما پاسخ بدهيم .
پي نوشت ها:
1. آيت الله مکارم ،احکام بانوان ،س 980.
2. سايت آيت الله سيتاني ،بخش فارسي ،قسمت سوال ها و جواب ها ،حرف(د) کلمه دوچرخه.