سلام علیکم . در پایان کتاب سیری در آفاق (شرح زندگانی آیت الله بهاء الدینی) تصاویری از ایشان است . از جمله وجود سیگار در دست ایشان است . یا در زندگی نامه ی علامه حسن زاده می خوانیم که یکی از اساتیدشان یعنی علامه شعرانی وقتی که صبح می خواستند سر درس بروند ابتدا مقداری قلیان می کشیدند و بعد می رفتند . سوال این که مگر استفاده از مواد مخدر اشکال ندارد ؟ و حرام نیست ؟ پس چرا برخی علما این کار را می کردند ؟

با عرض سلام و تشکر از ارتباط تان با اين مرکز
تا زماني که سيگار و قليان ضرر قابل توجهي بر بدن نداشته باشد، استعمال آن ها جايز است.(1) برخي از علما نيز استفاده مي کرده اند. در ضمن دخانيات با مواد مخدر متفاوت است . نظر مقام معظم رهبري نيز بر حرام بودن مواد مخدر است.
پي نوشت:
1.آيت الله خامنه اي،استفتاآت،س 1408.