سلام میزان سود حلال حاصل از خرید و فروش به درصد چقدر است ؟

پرسشگر گرامي با سلام و سپاس از ارتباطتان با اين مرکز
از نظر شرعي درصدي براي افزايش قيمت كالا معين نشده و فروشنده مي‏تواند به هر قيمتي كه خواست، جنسش را بفروشد.
اگر مشتري بر اثر ندانستن قيمت، كالا را گران‏تر از قيمت معمولي بازار بخرد، چنانچه به قدري گران خريده باشد كه ضرر قابل توجه باشد، مي‏تواند معامله را به هم بزند.(1)
البته اگر اجناس مذکور مشمول قيمت‌هاي تعيين شده از سوي دولت و حكومت اسلامي باشند، نبايد به قيمت گران‌تر بفروشد كه در اين صورت مرتكب خلاف مقررات حكومت اسلامي شده و اين كار حرام است‌.(2)
پي نوشت ها:
1.آيت ا... مکارم، توضيح المسائل، مسئله 1812.
2. استفتأي تلفني از دفتر مقام معظم رهبري‌، تلفن قم‌: 7746666.