سلام من دختري هستم كه 2 ماه است ازدواج كردم و سوالاتي درباره مسئله زناشويي دارم و كسي را ندارم ازش بپرسم لطفا به سوالاتم جواب بدين ايا ساك زدن يا ليسيدن الت مرد گناه دارد ايا ليسيدن پشت مردگناه داردايانزديكي از پشت گناه دارد لطفا كامل جواب بدين چون شنيدم اين اعمال گناه كبيره دارد

با سلام و تشکر به خاطر ارتباط تان با اين مرکز
خوردن و ليسيدن آلت همسر از نظر شرعي اشکالي ندارد . زن و شوهر مي توانند هر نوع کامجويي جنسي، از همديگر ببرند.(1)
البته بهتر است مرد و زن مؤمن از کارهايي که مخالف کرامت مؤمنان است، خودداري نمايند . از طريق طبيعي و مواردي که منافي با کرامت مؤمنان نباشد، از هم ديگر لذت ببرند.
از نظر بهداشتي بايد بسيار مراقب و محتاط بود، زيرا آلت تناسلي در معرض ابتلا به بيماري هاي پوستي و محل رشد قارچ هاي مختلف مي باشد. بايد مطمئن بود ناراحتي پوستي و ديگر بيماري ها وجود ندارد،قبل از اين عمل حتماً محل را با آب و صابون شست و شو داده تا ضد عفوني گردد.
ونزديکي با همسر از پشت کراهت شديد دارد .( 2 )
پي‌نوشت‌ها:
1. آيت الله بهجت، استفتاآت، ج4، سوال 4795.
2 . همان ، سوال 4786.

اما بررسي رابطه جنسي از مقعد و آسيب هاي جسماني آن از منظر پزشکي :
هيچ پزشکي چنين رابطه­اي را توصيه نمي­کند . مسلما هيچ نظريه مبني بر سالم بودن و بي ضرر بودن اين رابطه ارائه نگرديده ، بر عکس اين رابطه هميشه از نظر پزشکي رد گرديده .
در نواحي مقعد رشته هاي عصبي زيادي پراکنده شده که اين رشته هاي عصبي بسيار آسيب پذير و حساس مي­باشند و نسبت به هر چيزي که وارد دهانه مقعد ( ANAL) شود سريعا واکنش نشان مي­دهند .
مکانيزمي از عملکرد داخلي بدن را شرح مي­دهيم تا بهتر متوجه شويد.
دستگاه گوارشي داراي دو نوع اسفنکتر (sphincter) است که يکي از آن ها داخلي و غير ارادي است و دريچه ورودي غذا به معده و خروج آن مي باشد و يکي ديگر از اين اسفنکتر ها خارجي است که اين يکي ارادي است.
وقتي که غذا بلعيده مي شود ، از طريق مري پايين آمده و به سمت معده مي رود . در محل ورود و خروج معده ، عضلات حلقوي وجود دارند که به آن ها اصطلاحا "اسفنکتر"( sphincter ) گفته مي شود و به عنوان دريچه عمل مي­کنند.
زماني که احساس مي کنيد که نياز به عمل خروج مدفوع از دريچه مقعد داريد ،زماني است که اسفنکتر داخلي دو باز شده و همان طور که گفته شد، غير ارادي است اما عمل باز کردن دريچه مقعد ( اسفنکتر خارجي) و در کل دفع مدفوع ارادي است و دست شما مي باشد؛ يعني از زماني که احساس کرديد نياز به تخليه داريد و خودتان را نگه مي داريد تا به محل مناسب برسيد، نگه داشتن و عمل خارج کردن مدفوع توسط اسفنکتر خارجي که ارادي است، انجام مي شود .
همه اين مسائل را مطرح کرديم که به اين جا برسيم که رابطه جنسي از راه مقعد يا وارد شدن هر شئي درون مقعد باعث آسيب ديدگي اسفنکتر خارجي شده و باعث مي شود که دريچه خروجي مقعد به درستي کار خودش را انجام ندهد؛ يعني از قدرت ارادي خارج مي شود .پس به مرور زمان امکان ارادي خروج مدفوع يا نگه داشتن خود را از دست مي دهيد. در اين صورت نا خواسته و غير ارادي مدفوع از درچه مقعد خارج مي شود و هميشه لکه هايي از مدفوع در لباس زير مشاهده مي گردد که مسلما براي هيچ آدمي خوشايند نيست.
از جهتي ديگر ساير بيمارهاي عفوني ، ويروسي همانند هپاتيت؛ ايدز، سفليس و ساير بيماري هاي مقاربتي از طريق مقعد راحت تر منتقل مي شوند .خيلي تصور مي کنند که در رابطه مقعدي هيچ خطري آن ها را تهديد نمي کند اما چون درون مقعد حاوي باکتري هاي زيادي مي باشد، انتقال ويروس هايي نظير ايدز و ... راحت تر انجام مي گيرد. اين باکتري ها با شستشو از بين نمي روند .
از آن گذشته دريچه مقعد يک دريچه خروجي است .پس وارد شدن هر چيزي از اين دريچه علاوه بر آسيب به دريچه ، همراه با درد است و به مرور باعث باز شدن هر چه بيش تر دريچه مقعد و پيدايش عوارض ذکر شده مي شود.به طور کلي انجام اين رابطه حتي براي يک مرتبه به هيچ وجه به زوجين توصيه نمي شود.