حجت الاسلام والمسلمین مهدی پیشوایی
علت ازدواج حضرت رسول (ص) با حضرت خديجه چه بود؟ - آيا مي توان گفت اهداف مادي و مالي براي پيش برد اسلام داشته؟

علت ازدواج حضرت رسول (ص) با حضرت خديجه چه بود؟ - آيا مي توان گفت اهداف مادي و مالي براي پيش برد اسلام داشته؟ - چرا عرب قبل از اسلام دريدن شكم زنان باردار و كشت و كشتار را براي خود افتخار مي دانستند؟ - آيا از فرهنگ خاصي تبعيت مي كردند؟ - حضرت موسي ع در دربار فرعون رشد و نمو پيدا كرده بود، آيا آموزه هاي او الهي بوده يا اينكه فقط در دامن آسيه تعليم يافته است؟ - ماه رمضان در صدر اسلام به چه صورت بود؟ آيا با همين كيفيتي كه در حال حاضر هست، با توجه به گرماي شديد عربستان پيرامون روزه داري در زمان پيامبر و ائمه توضيح بفرماييد. - اينكه گفته مي شود يكي از همسران يزيد قبلا در كوفه زندگي مي كرده و از شاگردان حضرت زينب س بوده درست است؟ - آيا حضرت امام عصر عج در عصر غيبت صغري غير از چهار نايب خاص وكيل يا نواب عام نيز در اقصي نقاط عالم داشته اند؟ - ريشه جنگهاي صليبي چه بود؟ - مالك اشتر چگونه اسلام آورد؟ آيا عمر سعد ارتباط فاميلي با بني هاشم داشته؟