1:زني كه بافقر و تنگدستي همسر خود بسازد. 2:زني كه با بد اخلاقي همسر...
و قال(ص): ثلاثة نساء يرفع اللّه عنهنّ عذاب القبر، و حشرهنّ مع فاطمة (عليها السّلام): ...

   با سلام و خسته نباشید لطفاً منبع و سند این حدیث را ذكر فرمایید با تشكر از شما از پيامبر اكرم(ص) روايت شده كه فرمودند:

3. گروهی از زنان عذاب قبر ندارند ودر قيامت هم با حضرت زهرا سلام الله عليعها محشور ميشوند:

 1:زني كه بافقر و تنگدستي همسر خود بسازد. 2:زني كه با بد اخلاقي همسر خود ،صبر را از دست ندهد. 3:زني كه مهريه ي خود را به همسرش ببخشد(كه بدين وسيله باري را از دوش او برداشته).

  و قال(ص): ثلاثة نساء يرفع اللّه عنهنّ عذاب القبر، و حشرهنّ مع فاطمة (عليها السّلام):

امرأة صبرت علي عسر زوجها، و امرأة صبرت علي سوء خلق زوجها، و امرأة وهبت صداقها ؛ (1)  خداوند سه زن را از عذاب قبر ايمن دارد و با فاطمه‏ي زهرا( س) محشور فرمايد: زني كه به هنگام تنگدستي شوهر صبر كند (و از او جدا نشود)، زني كه با بد اخلاقي شوهر بسازد (و تقاضاي طلاق ننمايد)، زني كه مهرش را (به شوهر بي‏بضاعتش) ببخشد.

پی نوشت:

1. عاملی شیخ حر، وسایل الشیعه ، موسسه آل البیت ،قم ، سال 1409ق، ج21، ص 285؛ مشكيني‏ علي ،تحرير المواعظ العددية ،ناشر الهادي‏،قم‏ ،سال 1424 ق‏،نوبت هشتم،‏ ص244.

؛جنتي‏ احمد، نصايح ،‏ناشر الهادي‏، قم‏ ،سال 1382 ش‏،نوبت بيست و چهارم‏، ص125