در دومین جلسه درس گفتارهای سبک زندگی مطرح شد
این جلسه از سلسله جلسات سبک زندگی اسلامی با حضور دکتر سید مجید امامی در مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی برگزار شد.
سبک زندگی اسلامی

به گزارش روابط عمومی مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی، این جلسه با حضور کارشناسان پاسخگوی بخش های مختلف برگزار شد.

در این جلسه دکتر سید مجید امامی به بررسی مبانی اقتصاد سیاسی در جهان که بر کشور ما تاثیر گذاشته پرداخت.

عضو هیات علمی دانشگاه امام صادق علیه السلام با بیان اینکه سرمایه سالاران، مدیریت زندگی عموم مردم حتی هنرمندان را مدیریت می کنند و اینکه زندگی ما در چنبره کالایی شدن سرمایه ای قرار گرفته و تمام عرصه های زندگی فقط در منطق سرمایه ای تعریف می شود، افزود:

سه عنصر مقررات زدایی، آزاد سازی و خصوصی سازی در این الگوی اقتصاد از عناصر اصلی است و ظهور آن را در شرکت های چندملیتی می بینیم.

وی در ادامه به تاثیرات مخرب این الگو در جامعه ما پرداخت.

شایان ذکر است که این دوره که مصوب میز سبک زندگی اسلامی بود و در 5 جلسه 4 ساعته با عناوین سبک زندگی، از مسأله تا نظریه، اقتصاد سیاسی زندگی، ازبحران تا درمان، تولد در جهانی دوباره، از هویت تا مصرف، صنایع فرهنگی، کالا و خدمات زندگی؛ قبیله های برند و معیشت و معنویت، از فقه تا اخلاق زندگی روزمره برگزار می شود و در انتها در قالب ویژه نامه توسط مرکز ملی پاسخگویی عرضه خواهد شد.

جلسات سوم و چهارم و پنجم در تاریخ های  11 و 25 بهمن و 16 اسفند در سالن جلسات مرکز ملی پاسخگویی برگزار خواهد شد.